Bruto/netto check
Loonwijzer
 
Snelle check; alleen standaard indicatie; per maand, fulltime
Vul in bruto:
Vul in netto:
Berekenen
 
Bruto/netto check in detail
Krijg je een andere baan? Produceert je salarisadministrateur vreemde getallen? Ben je benieuwd wat je verdient onder een andere CAO of als parttimer? Check het in de bruto/netto check van Visma | Raet en Loonwijzer. Ook kun je het bruto maandsalaris uit de Salaris check van loonwijzer invoeren en kijken wat het netto wordt. Op verzoek van bezoekers van Loonwijzer, heeft Visma | Raet deze tool (Proforma Lite) ontwikkeld. Visma | Raet is de dienstverlener op het gebied van HR en payroll. Loonwijzer is gespecialiseerd in loononderzoek.
Hoe werkt de tool? Kies een sector en vul de bedragen op de volgende 2 pagina's in. Hulp nodig? Ga met de muis over de omschrijving van een in te vullen gegeven om meer informatie te zien. Klik na het invullen van de gegevens op de knop berekenen.
Je kunt de berekening niet als een vervangende salarisstrook gebruiken; het is een indicatie. Het resultaat van een berekening klopt over het algemeen wel, maar vaak hebben bedrijven specifieke regelingen die bij ons niet bekend en niet in de berekening verwerkt zijn. Je kunt geen rechten ontlenen aan de berekening. Kijk in de Salaris check of je wel genoeg verdient!
CAO of bedrijfstak (sector): 
Berekening: 
Versie: 
 
Visma | Raet
Volgende